Naše usluge

1. Koje vrste fotografskih usluga nudite?

Nudimo širok spektar fotografskih usluga, uključujući portretnu fotografiju, fotografisanje događaja, venčanja, proizvoda, korporativne fotografije i porodične fotografije.

2. Koliko koštaju vaše usluge fotografisanja?

Naše cene variraju u zavisnosti od vrste usluge fotografisanja, trajanja, lokacije i specifičnih zahteva. Molimo kontaktirajte nas direktno za ponudu prilagođenu vašim potrebama.

3. Možete li da putujete u drugi grad na fotografisanje?

Da, pružamo usluge fotografisanja na različitim lokacijama. Bilo da se radi o vašem domu, kancelariji, mestu događaja ili bilo kojoj lokaciji na otvorenom, rado ćemo putovati da zabeležimo vaše posebne trenutke.

4. Koliko dugo traje sesija fotografisanja?

Trajanje fotografisanja zavisi od vrste usluge i vaših specifičnih zahteva. Portretne sesije obično traju 1-2 sata, dok događaji i venčanja mogu trajati tokom celog dana. Možemo razgovarati o vremenskom okviru tokom procesa rezervacije.

5. Mogu li da zahtevam retuširanje fotografija?

Da, mi pružamo i usluge uređivanja i retuširanja kako bismo poboljšali kvalitet fotografija. Možemo da prilagodimo boje, osvetljenost, uklonimo mrlje i napravimo druga manja poboljšanja prema vašim željama.

6. Kada mogu da očekujem da dobijem fotografije nakon fotografisanja?

Razumemo da ste verovatno nestrpljivi da vidite svoje fotografije. Cilj nam je da isporučimo uređene fotografije u roku od 1-3 nedelje nakon događaja. Međutim, tačan vremenski okvir može da varira u zavisnosti od složenosti uređivanja i broja fotografija.

7. Da li dobijam digitalne fotografija i da li su one sa vodenim žigom?

Da, dobićete digitalne fotografije visoke rezolucije. Ove slike ne sadrže vodene žigove, što vam omogućava da ih štampate, delite i koristite kako želite u lične ili promotivne svrhe.

8. Kako da zakažem fotografisanje?

Zakazivanje je jednostavno. Možete nas kontaktirati putem naše veb stranice, e-pošte ili telefona. Razgovaraćemo o vašim zahtevima, obezbediti prilagođenu ponudu, a kada potvrdite, zakazaćemo fotografisanje na željeni datum i vreme.

Niste pronašli odgovor na svoje pitanje?

Scroll Up